پرتال امور پژوهشي

پژوهشكدة رياضيات، پژوهشگاه دانش هاي بنيادي (IPM)
توجه:  به عرض می رساند، به این منظور که پیوند های موجود در درگاه مانند «View»، «Provide Annual Report»، «Apply for a new project» و ... به نحو درستی عمل نمایند، شما می بایست در مرورگر خود دسترسی «Pop-ups» برای آدرس درگاه ("http://portal.math.ipm.ir") را  تنظیم نمایید. برای این منظور، عبارت «how to allow pop ups in [THE NAME OF YOUR BROWSER: Firefox, Chrome,...]» را در گوگل جستجو نمایید، راهنمایی های لازم به راحتی  قابل مشاهده خواهد بود.  
Home    

ضوابط و مقررات درخواست انجام طرح پژوهشی

ضوابط و شرايط پيشنهاد طرح پژوهشي

در سال جاري پشتيباني از تعدادي طرح پژوهشي در يكي از 4 قالب زير، در دستور كار پژوهشكدة رياضيات قرار دارد. پژوهشكده انتظار دارد كه نتايج كار پژوهشي در نهايت به صورت مقاله يا مقالاتي در مجلات بين المللي معتبر ISI با حفظ نام پژوهشگاه به صورت مقتضي (از نظر ذكر نشاني و پشتيباني مالي مطابق بند 5 مقررات و ضوابط ارائه و اجراي برنامه هاي پژوهشي) انتشار يابد. پذيرش طرحها بر اساس اولويتهاي پژوهشي، عمق موضوع پژوهشي پيشنهادي، عملكرد پژوهشي گذشتة فرد و مقالات حاصل از طرح(هاي) قبلي و نيز چگونگي رعايت ضوابط و مفاد قرارداد(ها) است.

زمان اجراي طرحها از تاریخ یکم فروردین ماه 1404 تا پایان اسفند ماه 1404 مي باشد و پيشنهادها بايد حداكثر تا تاريخ 1403/10/30 به پژوهشكده واصل گردد.  بعد از اين تاريخ و به صورت خودکار، امکان ارسال درخواست طرح پژوهشي وجود نخواهد داشت.

با توجه به مصوبات شوراي علمي پژوهشكده رياضيات و نيز برنامة 5 سالة مصوب شوراي علمي پژوهشگاه، اولويتهاي پژوهشي در دو قالب پژوهشگر ارشد و مقيم پژوهشكده رياضيات (به ترتيب الفبايي) بشرح ذيل مي باشد:
 • آناليز رياضي
 • تركيبيات و محاسبه
 • جبر
 • منطق رياضي
 • هندسه جبری و نظریه اعداد
 • هندسه و توپولوژی

رده هاي مختلف طرح هاي پژوهشي عبارتند از:
 1- پژوهشگر غير مقيم
 2- پژوهشگر مقيم
 3- پژوهشگر ارشد
 4- پژوهشگر وابسته

ضوابط، مقررات و شرايط پيشنهاد طرح پژوهشي در هر يك از 4 قالب فوق الذكر را مي توانيد در اینجا مشاهده نمائيد. توصيه مي شود پيش از تكميل فرم مربوطه، حتما اين قسمت را مطالعه نمایید.

توضيحاتي در خصوص فرآيند ثبت نام و ارسال طرح پژوهشي

قبل از شروع به کار در این درگاه (پرتال)، به منظور جلوگیری از بروز برخی خطاهای احتمالی توصیه می شود از دکمه های "Back"، "Forward" و "Refresh" مرورگر خود استفاده ننمایید. همچنین برای داشتن تجربه بهتری در استفاده از درگاه، توصیه می شود از مرورگر "Firefox" که اخیرا به روزرسانی شده است استفاده نمایید.

به منظور ارائه درخواست طرح پژوهشی در ابتدا می بایست در درگاه ثبت نام کرده و اقدام به ایجاد نام کاربری و کلمه عبور نمایید. برای این منظور کافیست پیوند (لینک) "Sign Up" در بالای صفحه و در کنار دکمه  "log in" را فشار داده و در صفحه باز شده اقدام به درج اطلاعات شخصی و سوابق تحصیلی خود نمایید. لازم به ذکر است که در صفحه های مختلف این درگاه، اطلاعاتی که پر کردن آنها اجباریست با ستاره مشخص شده اند. پس از ساختن نام کاربری و کلمه عبور می توانید از قسمت مربوطه برای ورود به درگاه اقدام نمایید. در صورتی که قبلا در درگاه ثبت نام نموده و گذرواژه یا نام کاربری خود را فراموش کرده اید می توانید با استفاده از پیوند  "I've forgotten my password" نسبت به بازیاری آنها اقدام نمایید.

توجه داشته باشيد كه شما مي بايست در صورت تغيير هر يك از اطلاعات شخصي خود اعم از اطلاعات تماس، رتبه و پايه دانشگاهي، نام دانشگاه محل كار و غيره نسبت به ثبت اطلاعات جديد در قسمت  "Personal Data" اقدام نمایید.

پس از ورود، در نوار سمت چپ قسمتی با عنوان "My Research" را خواهید دید که دارای پیوندی با عنوان "Project Applications" است. با فشردن پیوند مذکور صفحه ای حاوی لیستی از درخواست های طرح های پژوهشی خود را خواهید دید. بدیهی است که این لیست در ابتدا خالی خواهد بود. در همان صفحه پیوندی با عنوان "Apply for a new project" وجود دارد که با استفاده از آن می توانید برای «درخواست طرح پژوهشی» اقدام نمایید. در صورتی که از قبل درخواست  طرح پژوهشی در درگاه داشته اید که وضعیت آنها "Not Submitted" یا "Documents Incomplete" باشد، شما قادر به دیدن پیوند "Apply for a new project" نمی باشید. در این حالت، می توانید نسبت به ویرایش  و ثبت طرح های قبلی خود اقدام نمایید.

نکته بسیار مهم:   توجه نمایید که بعد از ذخیره درخواست خود باید نسبت به «ثبت» آن اقدام نمایید و درخواست شما تنها در صورتی مورد بررسی قرار می گیرد که آن را ثبت کرده باشد.

لازم به ذکر است که شما می توانید تا قبل از «ثبت درخواست» خود، نسبت به ویرایش آن اقدام نمایید. اما در ابتدا و برای ذخیره نمودن درخواست طرح پژوهشی پرکردن اطلاعات مربوط به «عنوان فارسی»، «عنوان انگلیسی» و «شاخه تحقیقاتی» طرح الزامی است. همچنین در هر فراخوان هر فرد امکان ثبت تنها یک درخواست طرح پژوهشی را دارد. همان طور که بیان شد برای دیدن و همچنین ویرایش درخواست خود می توانید از پیوند "Project Applications" از قسمت "My Research" استفاده نمایید. توجه نمایید که پس از «ثبت درخواست»، امکان حذف یا ویرایش آن را نخواهید داشت.

بعد از ثبت درخواست، طرح پیشنهادی شما در وضعیت  "Checking Documents"  می باشد و در سه مرحله مورد بررسی قرار خواهد گرفت:

- در ابتدا درخواست شما از نظر کمبود مدارک یا اطلاعات بررسی شده و نتیجه بررسی ظرف حداکثر دو روز کاری مشخص خواهد شد. لازم است حداکثر تا دو روز کاری بعد از ثبت درخواست خود، به این درگاه مراجعه نموده و از وضعیت درخواست خود مطلع شوید تا در صورت وجود هرگونه نقص یا کمبود در مدارک یا اطلاعات خود، نسبت به رفع آنها اقدام نمایید (در این حالت وضعیت درخواست شما با عبارت "Documents Incomplete" مشخص می شود). فرآیند گفته شده بعد از هر بار رفع نواقص و ثبت مجدد، تکرار خواهد شد. پیشنهاد طرح شما می بایست از نظر مدارک و اطلاعات تا قبل از 1403/11/02 تایید شده باشد.

- بعد از تایید مدارک و اطلاعات، درخواست شما در گروه تحقیقاتی مناسب مورد بررسی اولیه قرار خواهد گرفت (در این حالت وضعیت درخواست شما با عبارت "Referred to the Research Group" مشخص می شود).

- در مرحله بعد درخواست شما به همراه نظر گروه تحقیقاتی در شورای علمی پژوهشکده بررسی شده و تصمیم نهایی مبنی بر رد یا پذیرش پیشنهاد طرح پژوهشی گرفته خواهد شد (در این حالت وضعیت درخواست شما با عبارت "Referred to the Scientific Council" مشخص می شود).

در هر یک از مراحل پیش گفته شما می توانید وضعیت درخواست خود را با مراجعه به درگاه مشاهده نمایید. تصمیم نهایی درباره همه درخواست های طرح های پژوهشی حداکثر تا پایان اسفند ماه اتخاذ و اعلام خواهد شد.

نکته بسیار مهم:

این تارنما (وب سایت) از جنبه های بسیاری توسط طراح و پیاده ساز آن و همچنین توسط بخشی از همکاران پژوهشکده مورد آزمایش و خطا یابی قرار گرفته است، اما شبیه به هر پروژه نرم افزاری دیگری تا قبل از فراهم شدن نسخه نهایی خود، امکان بروز خطا و موارد پیش بینی نشده در آن وجود دارد. قریب به صد در صد خطاهایی که در این تارنما رخ دهند با جزئیات ذخیره شده و مورد باربینی قرار می گیرند و برای رفع آنها به سرعت اقدام خواهد شد. پیشاپیش از اینکه تا نهایی شدن این درگاه ما را  با صبر خود همراهی می نمایید بسیار سپاس گزاریم. در صورت نیاز به هرگونه راهنمایی فنی و یا بروز هر گونه خطا در هنگام استفاده از این درگاه می توانید با ارسال رایانامه به آدرس avprofession[at]gmail[dot]com با مسئول تارنما در ارتباط باشيد.

با آرزوی سعادت و بهروزی

 User Name:
 Password:
Sign Up I've forgotten my password